Новини про зірок
Подобається

Тіна Кароль зробила відверте зізнання перед фанатами

09/02/2019     Автор: Ігор Нагорний
Тіна Кароль зробила відверте зізнання перед фанатами

Відома українська співачка Тіна Кароль зізналася, що зараз би не змогла розповісти так відверто все те, що вона розповіла в своєму музичному фільмі «Сила любові і голосу».

Про це співачка розповіла своїм шанувальникам в соціальній мережі Instagram.

Так, Тіна Кароль зізналася, що зараз би не змогла бути такою відвертою зі своїми глядачами, як в музичному фільмі «Сила любові і голосу». Але Кароль відзначила що саме в той період її життя така відвертість з її глядачами була їй просто необхідна. Так як їй потрібно було розповісти про всі свої переживання, і відпустити душевний біль, який накопичувався всередині неї стільки років.

«Який же чудовий проект «Сила любові і голосу». Титанічна робота всіх. Правда життя в чесному інтерв'ю. Сьогодні я б не розкрила свою правду так! Мені було сильно потрібно поговорити і відпустити від серця все, що наболіло. Разом. Щасливої, мирної і в любові життя Вам!» — написала Тіна Кароль на своїй сторінці в соціальній мережі.

Фанати української співачки подякували їй за те, що вона завжди була чесна з ними. І що тоді змогла розповісти свою історію життя через музику та інтерв'ю.

«Ти є для мене тією, хто підняв мене з колін, витягнув з тієї ями, в яку я падала. Ти навчила мене жити і відчувати, навчила мене цінувати. Я вічно буду вдячна тобі, ти з'явилась так вчасно, коли була необхідна, і відтепер. Ти поруч, в серце. Навічно», «Величезна віддача глядачеві, відвертість і сила слів, спасибі за це все. Улюблений фільм», — такі коментарі залишили фанати Кароль під її постом.