Новини про зірок
Подобається

«Не треба обійматися!»: Тіна Кароль приревнувала Dan Balan до молодої співачки

08/02/2019     Автор: Ігор Нагорний
«Не треба обійматися!»: Тіна Кароль приревнувала Dan Balan до молодої співачки

У крайньому ефірі «Голосу країни 9», відбулося безліч «дивних» моментів між Тіною Кароль і Даном Баланом: то вони сваряться, то Тіна ревнує артиста до потенційної учасниці.

 

Третій день «сліпих прослуховувань» приголомшив зіркове журі розважального шоу «Голос країни 9», несподіваними музичними стилями і голосами.

 

Нагадаємо, що тренерами в цьому сезоні стали шоумен Потап, співачка Тіна Кароль, артист MONATIK і номінант на «Grammy» Дан Балан.

 

Тренери продовжили боротьбу за «таланти», паралельно з’ясовуючи свої стосунки. Тіна Кароль та Дан Балан досі інтригують своїми стосунками.

 

За результатами третього ефіру команда Дана Балана поповнилася п’ятьма учасниками, Потапа – двома, а Тіни Кароль та MONATIKа – по одному. Наступної неділі тренери продовжать боротьбу за нових конкурсантів.

 

Одним з головних відкриттів ефіру стала учасниця Катерина Бігу. Вона виконала пісню «Dragostea din tei» молдавського гурту «O-Zone», плануючи потрапити у команду Дана Балана.

 

Молдавський співак під час виступу Катерини вийшов на сцену і міцно обняв дівчину, а потім заспівав з нею дуетом.

 

Подібне не дуже сподобалося Тіні Кароль, вона одразу ж відреагувала:

 

«Не обіймайтеся».

 

Шанувальники в коментарях до ефіру зазначають, що між знаменитостями явно присутня симпатія:

 

«Ось як можна сказати, що це награно? Дан і Тіна, тащуся від них. Я взагалі дуже давно стежу за Голосом України, класно креативно і натурально…», «Мені здається, що Дан трохи небайдужий до Тіни… Ці погляди, фразочки» «Кароль приревнувала. Не треба обійматися!!!», – пишуть прихильники шоу.