Новини про зірок
Подобається

Леся Нікітюк показала свою бабусю на відео: всі секрети розкрила

08/02/2019     Автор: Ігор Нагорний
Леся Нікітюк показала свою бабусю на відео: всі секрети розкрила

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк продовжує дивувати своїми новими знімками та відео на особистій сторінці в "Instagram".

Цього разу Леся, яка раніше показала вражаючі фото на тлі мальдівського заходу, приїхала до рідних в Хмельницьку область і навідалася в гості до своєї бабусі, яка на Різдво відсвяткувала 84-річчя.


На своїй сторінці в соціальній мережі "Instagram" вона показала, як спілкується з бабусею на камеру, відкривши завісу таємниці над особистим життям.

Зокрема, бабуся Лесі Нікітюк підтвердила, що вона пізно приходила додому після дискотеки і не одна, а в супроводі кавалерів, яких ганяв дідусь. Особливо  жінці запам’ятався один з кавалерів Лесі – Василь. Він кричав про те, що не хоче йти в армію, і на його гучні заяви збіглися всі.

 
Леся припустила, що він міг відмовитися віддавати борг Батьківщині через неї, а її бабуся не заперечувала цей факт.

Нагадаємо,  що знаменитість не припиняє подорожувати по світу.

 
Після Хорватії зірка відправилася на сонячні Мальдіви, де встигла опублікувати кілька фото, якими поділилася не тільки на своїй сторінці в Instagram, але ще і в розділі «сторіз». Не забула телеведуча також розповісти і про свій відпочинок, а також показати декілька яскравих відео.