Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 10 лютого 2019 року

08/02/2019     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 10 лютого 2019 року

Овен
Всі ваші сьогоднішні плани цілком можуть бути накриті мідним тазом через самих звичайних випадковостей, які вельми вам зіпсують день. Будьте готові до різних казусів.

Телець
Сьогодні вам варто дати вашим мізкам можливість хоч трохи відпочити від усіх тих проблем, що долають їх останнім часом. Постарайтеся не завантажувати мозок інформацією у великих обсягах.

Близнюки
Близнюкам можуть досить легко даватися навіть вельми серйозні фізичні навантаження, тому, якщо ви дійсно хочете серйозно зайнятися спортом, зараз для цього самий час.

Рак
Сьогоднішній день обіцяє вам масу зустрічей і розмов. Зустрічі цілком можна поєднати між собою і розширити своє коло спілкування.

Лев
Відносини з вашою половинкою натягнуті. Будь-яка недбалість стане приводом для докорів з її боку, а значить, і для можливої ​​сварки, яка вам зараз абсолютно ні до чого.

Діва
Сьогодні цілком ймовірно, що ви дійсно рухаєтеся в неправильному напрямку. Варто серйозно переглянути свої плани на майбутнє.

Терези
Сьогодні ви, нарешті, зможете дозволити собі гарненько розслабитися. Тиждень був важким, вам необхідно випустити пар. Замовте столик в караоке.

Скорпіон
Фінансова ситуація, в якій ви нині перебуваєте, залишає бажати кращого. Подумайте про те, щоб знайти підробіток або обдзвоніть старих друзів. Прийшов час повернути вам борги.

Стрілець
У цей день ви можете виявитися занадто знервованим. Якщо вас чекає важлива зустріч — краще відкладіть її. Можете заварити таку кашу, що потім не розплутаєш.

Козеріг
Ваш настрій на рівні плінтуса. Візьміть себе в руки і постарайтеся не зриватися на тих, хто зовсім не винен у вашій хандрі.

Водолій
Нині постарайтеся вживати якомога менше солодкого — або, хоча б, активно себе в солодощах обмежувати. Зірки рекомендують вам звернути особливу увагу на фруктову частину меню. Це і смачно, і набагато корисніше.

Риби
Ваше сімейство та друзі хотіли б провести з вами більше часу. Не варто відмовляти їм у цьому.