Новини про зірок
Подобається

Топ-10 зірок, які погладшали до невпізнання і це принесло їм щастя

07/02/2019     Автор: Яна Романська
Топ-10 зірок, які  погладшали до невпізнання і це принесло їм щастя

Вони змінилися до невпізнання, але, судячи з усього, стали набагато щасливішими в порівнянні з тими часами, коли їх фігури були предметом заздрості.

Кейт Фішер, недавно вразила своїх шанувальників раптовою появою на публіці після 10-річного самітництва в новому образі, вазі і навіть з новим ім'ям продовжує шокувати публіку.  Тепер її звуть Ципора Малка Бат Ісраель, модель звернулася до свого коріння і прийняла релігію предків, полягає в єврейській громаді і дотримується всіх традиції іудаїзму.

Днями вона написала на своїй сторінці в фейсбуці пост, який привів в подив не тільки її передплатників, а й фанатів співачки Мераї Кері.

«Джеймс Паркер хоче, щоб ми знову були разом, — написала Кейт, — і я можу його зрозуміти: стара любов не іржавіє … Але насправді я впевнена, що він просто роздуває скандал в спробі привернути до себе увагу.  Джеймс, невже Мерайя недостатньо для тебе хороша?  Перестань, Джеймс, 20 років пройшло, дай мені спокій.»

Співачка абсолютно не переживає через зовнішніх даних, вважаючи, що крім голосу з нею тепер її сім'я, чарівні діти, і все це робить її набагато щасливіше, ніж в ті часи, коли вона вважала калорії і думала, що тіло — єдина цінність,  яка у неї є.

Дженніфер Лав Хьюітт за останні роки поправилася не так сильно, але все ж досить помітно.  Актрису, однак, це не бентежить: «Я народила двох дітей, я розповніла і більше не виглядаю як модель.  Зате я щаслива і відчуваю себе більш жіночною.  Худнути я не збираюся », — заявила зірка в інтерв'ю.

Тайра Бенкс в січні 2016 року став мамою.  І хоча виношувала дитину сурогатна мати, екс-модель визнається, що материнство стало причиною набору 10 кілограмів ваги.  «Тепер я в першу чергу мама, я недосконала, але щаслива, а якщо хтось хоче засудити мій зовнішній вигляд, може поцілувати мене в товстий зад», — досить різко відреагувала Тайра на коментарі до її останнім фото в Мережі.

Айшварія Рай, що вразила всіх ліловими губами на червоній доріжці в Каннах цього року, зараз виглядає дещо повніше, ніж кілька років тому.  Однак актриса вважає свою фігуру ідеальною для себе: «Після пологів я набрала 20 кілограмів.  Я не тростинка, але це життя, бути щасливою для мене важливіше, ніж бути худою».

Келлі Осборн захопила всіх, коли схудла і постала перед об'єктивами фотографів витонченої дівою.  Однак підтримувати форму Келлі виявилося занадто важко: «Моє життя була отруєна постійними дієтами і переживаннями через кілограмів.  Я набрала більше 6 кілограмів і нарешті можу розслабитися: я хочу жити, а не виглядати!»