Новини про зірок
Подобається

Колишня учасниця «ВІА Гра» почала сольну кар’єру і вже здивувала шанувальників новим кліпом

07/02/2019     Автор: Яна Романська
Колишня учасниця «ВІА Гра» почала сольну кар’єру і вже здивувала шанувальників новим кліпом

25-річна співачка, колишня учасниця популярного тріо Костянтина Меладзе «ВІА Гра», Анастасія Кожевникова, яка в серпні минулого року залишила гурт і вийшла заміж, заявила про початок своєї сольної кар'єри.  

Виконавиця представила дебютну пісню «Любити тебе», музику і слова до якої написала сама.  Радісною новиною Настя поділилася в Instagram.

«Ну ось і цей день!  Я ділюся з вами своїм першим кроком в сольний шлях!  Дуже важливо від Вас щиру думку!  Те, що мені подобається, — це симбіоз цілком різної музики, тому від мене слід очікувати абсолютно різних пісень.  Саме ця народилася в мені першій!  Незважаючи на те, скільки разів я відкладала її на потім, все-таки сьогодні саме вона!  У ній закладено сенс любові, безкорисливої ​​і самовідданої.  Чоловіки, не грайтеся з люблячим серцем! », — розповіла про композиції виконавиця.

 
 
 

 

 
 
 
 

 
 

 
 
 

Ну вот и этот день ! Сегодня, я делюсь с вами своим первым шагом в сольный путь! Очень важно от Вас искреннее мнение ! То, что мне нравится, — это симбиоз совершенно разной музыки 🙈 поэтому, от меня следует ожидать совершенно разных песен. Именно эта — родилась во мне первой! Несмотря на то, сколько раз я откладывала ее на потом — всё-таки сегодня именно она! В ней заложен смысл любви, бескорыстной и самоотверженной. Мужчины , не играйте с любящим сердцем ! ______________________________________ Анастасия Кожевникова — Любить тебя ______________________________________ Автор слов: А.Кожевникова М.Романова А.Борзенко Автор музыки: А.Кожевникова Аранжировка: Андрей Тропешко Запись,сведение,мастеринг: Александр Садовец @nahatirecords ______________________________________ Скачивайте и слушайте на всех музыкальных площадках ! ______________________________________ #анастасиякожевникова #любитьтебя #песня #премьера #itunes #spotify #ytmusic #googleplay #deezer #tidal #zvooq #amazon #яндексмузыка

Публикация от Анастасия Кожевникова (@anastasiakozhevnikova)

Нагадаємо, Анастасія Кожевникова потрапила в «ВІА Гру» завдяки участі в реаліті-шоу.  Дівчина працювала в групі п'ять років.  Раніше тріо також покинула Міша Романова.  У вересні минулого року Меладзе оновив склад групи, в якій з попереднього складу залишилася тільки Еріка Герцег, і випустив нову пісню.