Новини про зірок
Подобається

Дійшло до розлучення? Яна Соломко зробила відверту заяву про особисте життя

07/02/2019     Автор: Яна Романська
Дійшло до розлучення? Яна Соломко зробила відверту заяву про особисте життя

Українська співачка і телеведуча Яна Соломко зробила відверту заяву про особисте життя.

Екс-учасниця програми Холостяк Яна Соломко, здавалося, тепер є щасливою дружиною і матір'ю, однак недавно з'явилися розмови про те, що вона розлучилася з коханим Олегом.

Чутки про розставання підігріла сама артистка, написавши неоднозначний пост на сторінці в Instagram.

«Цей рік був морально складним для мене … І зараз я намагаюся виправити помилки … Щоб більше не сумувати … Не бійтеся помилятися!  Кожному з нас судилося пройти мало або багато перешкод … І все люди, яких ми зустрічаємо по життю, постають перед нами не просто так … Головне зрозуміти, для чого, і рухатися далі», — написала Соломко.

«Часто зрозуміти, для чого, приходить саме після виходу з відносин…», «Яночка, свого часу Ви завоювали всенародну любов, беручи участь в телепроекті.  А потім участю в музичному проекті.  Це було випробування «мідними трубами».  Найскладніше, але Ви впоралися.  Решта випробування теж Ви подолаєте з честю, впевнена в цьому.  Думаю, Ваші шанувальники з радістю зустрінуть Ваше повернення на сцену і підтримають будь-якої хвилини», «Яночка, у таких красунь, як ви проблем має бути нуль.  Надалі так і буде, ось побачите» — коментують шанувальники.