«А він точно її син?: Анна Седокова показала свіжі фото підрослого Гектора

07/02/2019     Автор: Яна Романська
«А він точно її син?: Анна Седокова показала свіжі фото підрослого Гектора

Співачка Анна Седокова була на піку своєї популярності, коли була частиною жіночого колективу "ВіаГра". Сексапільна шатенка вміла здобувати прихильність шанувальників.

Пізніше дівчина вирішила зайнятись сольною кар'єрою, проте не можна сказати, що вона стала суперзіркою.

Зараз Анна більше часу приділяє своїм дітям, а найбільше сину Гектору, якого народила у квітні 2017 року.

Анна активна користувачка Інстаграм і часто публікує відверті фото. Публікує вона і відверті фото, навіть позуючи разом з сином чи доньками, за що співачку часто засуджують шанувальники.

Нещодавно у блозі співачки з'явилось нове фото з Гектором. Співачка зворушливо обіймає сина, який тільки що проснувся і не розуміє що відбувається.

У коментарях Седокова роздумує про те, куди б їй відправитись на відпочинок.

 
 
 

 

 
 
 
 

 
 

 
 
 

Сейчас за окном такая «прекрасная» погода, что я уже 6 раз посмотрела билеты в разные направления 😂, а я могу, ведь мы абсолютно свободны и с визами у нас все в порядке! И вот #постлюбви и благодарности. Я не знаю, что бы я делала без Никоса и его агенства @hotvisa_ru ⭐⭐⭐⭐. Главный специалист по Греции! Толко я фото не смогла выбрать 😊 Мое любимое 2 😂 Гектор проснулся только и тут мама со своими обниманиями. Итак, 1-2-3? Голосуйте и в любой момент я напишу 2 или 3 раза слово «ВИЗА» в комментариях и тому, кто будет первый под этим комментарием, достаётся 1500р или подарочек, что мне одной что ли радоваться )

Публикация от ANNA SEDOKOVA (@annasedokova)

Відзначимо, що Гектор взагалі не схожий на свою зіркову маму. Проте у коментарях шанувальники відзначили, що хлопчик росте справжнім красунчиком, а зараз і зовсім схожий на прекрасного ангелочка.