Новини про зірок
Подобається

«Неймовірно стильна!»: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото старшої доньки Нани

06/02/2019     Автор: Яна Романська
«Неймовірно стильна!»: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото старшої доньки Нани

Про одну з найвідоміших і найстильніших українок Машу Єфросиніну з недавніх пір говорять не тільки, як про популярну телеведучу і актрису, але також як про успішного блогера, яка з кожним днем ​​завойовує все більше прихильників в мережі завдяки своїм акаунтам в Instagram і YouTube.

Практично кожен день Маша ділиться зі своїми підписниками різними думками та історіями з професійного та особистого життя. Однак якщо на сімейних знімках чоловік і син Єфросиніної "світяться" досить часто, то старша спадкоємиця артистки — дочка Нана відмовляється від знімків на сторінці зіркової мами.

І все ж, часом Єфросиніна все ж не може стриматися і публікує в особистому Інстаграм-акаунті кадри з улюбленою дочкою. Так, вчора в профілі Маші з'явилася фотографія, на якій Нана відображена, судячи з усього, під час відпочинку в спекотній Америці. Стильна джинсова міні-спідниця, футболка, кеди, сонцезахисні окуляри і модна поясна сумка — судячи з усього, Нана Хромаєва зростає дуже стильним і сучасним підлітком.

Підписники Марії відзначили, що Нана дуже швидко росте і все більше стає схожою на зоряну маму.

 
 
 

 

 
 
 
 

 
 

 
 
 

Когда я была ребёнком, одно упоминание о загранице приводило меня в трепет примерно так же, как полет в космос. Заграницей для меня пахло всё, включая жвачки:) Сегодня же моя дочь и её поколение не чувствуют границ и географии в вопросах получения знаний! Я это приветствую! И потому 9 и 10 февраля мы пойдем на выставку, которую организовывают наши давние друзья @studyua. Помню, год назад посещение такого мероприятия было для нас очень эффективным : мы подобрали классный вариант групповой поездки в США на летних каникулах. Наночка осталась тогда в восторге от путешествия и, что меня особенно порадовало, существенно подтянула английский. Надеюсь, в этот раз нам повезет не меньше. Все-таки вопрос очень серьезный, да и выбор предстоит непростой. Шутка ли, на выставке будут представители вузов из США, Англии, Канады и Европы… В общем, сколько бы лет не было вашему ребёнку, идти уже пора:) Не пропустите, Выставка «Образование заграницей» будет проходить в отеле Fairmont 9 и 10 февраля. Увидимся там! #studyua #мояНана

Допис, поширений Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)