Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 8 лютого 2019 року

06/02/2019     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 8 лютого 2019 року

Овен
Цілий день вас буде переслідувати невдачі.  Вас чекають проблеми з керівництвом.  Потрібно зменшились свій запал.  Також не приймайте поспішних рішень, связаннних з нерухомістю, щоб не втратити все.

Телець
В цей день вам потрібно бути бокові обережними.  Не варто робити відчайдушних вчинків чи приймати легковажні рішення.  Будьте дуже уважні, щоб не нашкодити самому собі.  Також можливі фінансові втрати.

Близнюки
Ваші сили закінчуються.  Ви дуже виснажені.  Можливі проблеми зі здоров'ям — легка застуда.  Вам терміново потрібен відпочинок.  Не можна так багато працювати.

Рак
Вам потрібно стежить за своєю мовою.  Він ваш ворог, який завжди все псує.  Постарайтеся утриматися від своїх звичайних коментарів.  Здоровіше будете.

Лев
Уникайте в цей день незручних розмов з керівництвом.  Нічого хорошого від цього не чекайте.  Також не укладайте ніяких угод пов'язаних з нерухомістю.  Вони будуть невдалими.

Діва
Якщо ви займаєтеся комерції, то цей день для вас вкрай невдалий.  Доведеться повертати старий борг.  Це сильно вдарить по вашому гаманцю.

Ваги
День нервових навантажень.  Ви будете дуже розгублені і можете занапастити дуже важливу справу.  Краще відкласти його до кращих часів.  Життєві сили закінчуються.  Вам просто обов'язково потрібно відпочити.

Скорпіон
У цей день вас чекає успіх.  Вам удасться зробити висновок просто угоду року.  Таким чином ви і грошей заробите і в очах колег станете вище на сходинку.  Головне не розгубити ентузіазму.

Стрілець
Головне в цей день не навантажувати себе зайвими справами.  Вам потрібно привести в порядок поточні.  Не потрібно нікуди поспішати і щось комусь доводити.  Ви все робите добре.

Козеріг
Вас чекають труднощі на роботі.  Ваш начальник вас не розуміє і через цього можливий конфлікт.Да і вдома не краще.  Вас чекає непроста розмова з партнером, який також може закінчитися конфліктом.

Водолій
Вам потрібно покластися на свою інтуїцію і тоді вас чекає успіх.  Вам удасться познайомитися з потрібними людьми.  Також вас чекає несподіваний привіт з минулого.

Риби
Цей день сприятливий для початку нової справи, звернення до вищих інстанцій, судових розглядів.  Можливо, що привабливі пропозиції принесуть вам вигоду і моральне задоволення.