Плітки
Подобається

«Чомусь відчуваю дівчинку»: Співачка Наталя Валевська натякнула прихильникам на вагітність

06/02/2019     Автор: Яна Романська
«Чомусь відчуваю дівчинку»: Співачка Наталя Валевська натякнула прихильникам на вагітність

Відома українська артистка Наталія Валевська опублікувала в своєму Facebook-профілі нове фото, яким заінтригувала своїх прихильників.
Відома вітчизняна співачка Наталія Валевська стала відома публіці після участі в телевізійній програмі Шанс, яка давала можливість талановитим українцям проявити себе. Вона перемогла в телевізійному проекті в 2005 році і після цього записала свій дебютний диск "Відпусти". У першому релізі були пісні не тільки російською та українською, а й італійською та французькою мовами.

А сьогодні, 6 лютого на своїй сторінці в Facebook Наталія Валевська опублікувала новий знімок, а також вельми неоднозначний підпис до нього. У ньому вона повідомила підписникам про те, що дуже щаслива, а також заговорила про материнство. Шанувальники співачки підтримали її в коментарях.

«Я абсолютно щаслива людина, і не знаю, чи буду ще щасливішою. Сподіваюсь, що так. Напевно, коли стану мамою», — підписала знімок артистка.

У коментарях до посту засвітилися і інші українські зірки. Зокрема артистка Катя Бужинська написала: «Дай Боже!». Інші підписники співачки також залишили свої коментарі: «Дай Бог і в цьому році. Чомусь відчуваю дівчинку», »Натуся, ти цього заслуговуєш! Ти будеш супер Мамою», «Тримаємо кулачки. Невже нарешті!»,«Я думав у тебе вже є діти. Ну дай бог тобі, і швидше. Жодна сцена і пісня не дадуть такого щастя і емоції»,« Нехай все збудеться», — коментували фанати.