Плітки
Подобається

«Такій ніжній жінці не місце в цьому пеклі»: Ірина Білик збирається в Президенти?

05/02/2019     Автор: Яна Романська
«Такій ніжній жінці не місце в цьому пеклі»: Ірина Білик збирається в Президенти?

Відома українська артистка та справжня зірка вітчизняної естради Ірина Білик зробила новий пост в своєму Instagram.

Українська співачка Ірина Білик днями приголомшила фанатів несподіваним запитанням. Вона опублікувала в своєму Instagram новий знімок, а в підписі до нього запитала, чи проголосували б вони за неї, якби вона балотувалася в Президенти України на майбутніх виборах в березні 2019 року.

Через три дні після такої неочікуваної публікації одне з відомих видань розпитало Ірину про те, чи дійсно вона має намір стати частиною великої політики нашої країни. За твердженням співачки, вона очікувала ажіотажу навколо своєї нової публікації. Також вона сказала, що хотіла дізнатися думку своїх прихильників щодо її кандидатури.

«Мені було цікаво, що скажуть мої фанати, якщо раптом побачать мене на політичних бігбордах. І те, що з-за цього поста піднявся такий шум, значить, інтерес до мого імені великий і різнобічний. Хтось не хоче, щоб я завершувала співочу кар'єру, а хтось, навпаки, із задоволенням спостерігав би за мною в ролі міністра культури. Все вийшло дуже кумедно. Ну, не тільки ж політикам збирати мільйонні лайки! »- розповіла співачка.

Поки важко судити, чи була це продумана піар-акція або ж Ірина дійсно просто поцікавилася у шанувальників їх думкою з цього досить цікавого приводу.

 
 
 

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

 
 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

А ви проголосували б за мене, якби я балотувалася на пост президента нашоï краïни? . . . . . . . . . #бiликмiйпрезидент #irinabilyk #irynabilyk #вибори2019

Допис, поширений Ирина Билык (@bilyk_iryna)