Новини про зірок
Подобається

Одного з учасників нацвідбору Євробачення-2019 побили в київському метро

05/02/2019     Автор: Яна Романська
Одного з учасників нацвідбору Євробачення-2019 побили в київському метро

Молодий співак KHAYAT опублікував в своєму Instagram фотографію з побоями на обличчі.

Уже в цю суботу, 9 лютого, в ефірі національних телеканалів СТБ і UA: Перший пройде перший півфінал Національного відбору на Євробачення 2019. А вже через тиждень після цього, 16 лютого, відбудеться другий півфінал.

До слова, один з його учасників, співак KHAYAT (справжнє ім'я — Адо Хайят ), На днях був побитий невідомими прямо у вагоні столичного метро. Про це співак повідомив в своєму Instagram.

Видання КП в Україні зв'язалося з виконавцем, щоб дізнатися подробиці про його стан. Журналісти з'ясували, що KHAYAT разом з другом після інтерв'ю прямував на акустичний концерт. У вагоні метро до них підійшли молоді люди, за словами артиста, схожі на тих, що недавно вийшли з місць позбавлення волі, і запитали співака «він чи з телевізора». Після цього один з присутніх вдарив KHAYAT в обличчя.

Також співак повідомив, що ніхто з «глядачів», що відбувається навіть не спробував допомогти. За словами артиста, в вагоні були представники Нацгвардії, які просто стояли осторонь і не звертали уваги на те, що відбувається. Також співак розповів, що його друг постраждав ще сильніше. KHAYAT каже, що його просто били ногами, в тому числі по обличчю.