Новини про зірок
Подобається

«Ніс був помітно більший»: Рідкісні знімки Леді Гаги до пластичних операцій вразили фанатів

05/02/2019     Автор: Яна Романська
«Ніс був помітно більший»: Рідкісні знімки Леді Гаги до пластичних операцій вразили фанатів

Напередодні в Мережі з'явилися рідкісні фото відомої сьогодні співачки, а останнім часом вельми талановитої актриси Леді Гаги, де їй всього 13 років.

Уроджена Стефані Джоанн Анджеліна Джерманотта ще в шкільний час відрізнялася неймовірним артистизмом і пристрастю до епатажності. Однолітки часто дражнили майбутню зірку за її витівки і великий ніс, а одного разу навіть кинули дівчинку в сміттєвий бак. При цьому на знімках тоді ще звичайна дівчинка-підліток виглядає досить щасливою, можливо, впевненості в собі Стефані надавало участь в театральних шкільних постановках.


Багато хто відзначає, що з часу школи у співачки змінився ніс і скули, підозрюючи її в хірургічних втручаннях. Це особливо помітно на фото зі шкільної театральної постановки. Зірка варто боком до камери, тому чітко видно, що її дитячий профіль не збігається з нинішнім. У відповідь Леді Гага заявляє, що демонстрація невпевненості в собі у вигляді пластичних операцій куди більш небезпечна, ніж художні трансформації тіла.


До слова, акторські дані зовсім недавно знову знадобилися зірці під час зйомок її повнометражного дебюту «Зірка народилася», який досить тепло був сприйнятий глядачами і критиками і навіть номінований на престижну кінопремію "Оскар".

Під час зйомок Гага зблизилася з партнером по майданчику знаменитим голлівудським красенем, актором Бредлі Купером і з тих пір парочку часто бачать разом, незважаючи на те, що Купер пов'язаний відносинами з російською моделлю Іриною Шейк і у них є маленька дочка.