Девять разів номінувався на «Еммі»: раптово пішов з життя знаменитий актор

05/02/2019     Автор: Яна Романська
Девять разів номінувався на «Еммі»: раптово пішов з життя знаменитий актор

Відомий американський актор раптово пішов з життя.

Повідомляється, що тіло виявили поліцейські Лос-Анджелеса в його будинку, який розташований в районі Вудленд-Хіллз.

Коронер, який також прибув на місце НП, встановив поки дату смерті — 3 лютого.

Як відомо, мова йде про популярного актора Крістофа Сент-Джона, чиє тіло було виявлено вчора, 4 лютого, о 14:05 за місцевим часом.

Як розповів офіцер поліції Розаріо Сервантес, можливо, Крістоф Сент-Джон помер через великої дози алкоголю, однак остаточний висновок зробить коронер. На момент смерті популярному акторові було всього 52 роки.

Мабуть, найвідомішою його роллю був Ніл Вінтерс в «Молодих і зухвалих». Ця «мильна опера» телеканалу CBS вперше вийшла в ефір в березні 1973 року, проте її знімають і по сьогоднішній день. Крістоф Сент-Джон з'явився в ній в 1991 році. Він дев'ять разів номінувався на премію «Еммі». Крім того, знімався в таких серіалах, як «Коріння: Нові покоління», «Щасливі дні», «Справи сімейні».

Також відомо, що у Крістофа від першого шлюбу було двоє дітей: син Джуліан і дочка Париж Ніколь. Син наклав на себе руки в 2014 році у віці 25 років. Влітку 2018 року Крістоф Сент-Джон оголосив про заручини з російською моделлю Ксенією Міхальовою, але вони не встигли призначити дату весілля.