Новини про зірок
Подобається

Зірку «Сватів» терміново госпіталізували: медики діагностували передінсультний стан

04/02/2019     Автор: Яна Романська
Зірку «Сватів» терміново госпіталізували: медики діагностували передінсультний стан

Знаменитий російський актор Федір Добронравов, терміново поміщений в лікарню.

За кілька годин до початку вистави актор відчув себе погано. Колеги викликали швидку. Актриса Тетяна Васильєва оголосила, що Федір Добронравов постати перед глядачами не зможе за станом здоров'я.

У свою чергу, старший син «свата» Віктор за станом здоров'я батька, схоже, не особливо стежить.
«Ой, я нічого про це не чув», — заявив Віктор журналістам.

Лікарі діагностували у зірки серіалу «Свати» передінсультний стан. Представник артиста Ірина Сойкіна не стала розкривати подробиць події, але зазначила, що зараз акторові вже краще і його життю нічого не загрожує. Показ вистави в Світлогорську за участю Добронравова скасований.

Нагадаємо, навесні 2018 роки актор вже переніс інсульт і більше місяця пролежав у клініці. Життя Федору Добронравову тоді врятувала його партнерка по сцені Тетяна Васильєва. Прямо під час вистави вона помітила, що з актором відбувається щось недобре: одна його рука повисла як батіг.

Коли виникла невелика перерва, актриса почула тривожне визнання партнера: «Танюша, не знаю, що зі мною …». У гримерці син Васильєвої попросив Добронравова посміхнутися, але у того лише з'явилося щось подібне до посмішки. Обличчя було перекошене. А це вірна ознака інсульту.

Через лічені хвилини до театрального залу примчали медики. Вони поставили акторові сильнодіючий укол і відвезли Добронравова в лікарню. Йому зробили операцію і провели курс реабілітації.