Новини про зірок
Подобається

Нарешті показала! Зірка серіалу «Свати» опублікувала перше фото з чоловіком

04/02/2019     Автор: Яна Романська
Нарешті показала! Зірка серіалу «Свати» опублікувала перше фото з чоловіком

Популярна українська актриса, 24-річна Анна Кошмал, що здобула популярність завдяки ролі Жені Ковальової в серіалі «Свати», вперше показала чоловіка.  Артистка, яка не говорить про особисте життя, опублікувала в Instagram зворушливий знімок, на якому вона в фаті ніжно цілує коханого.

«З днем ​​народження, моя любов», — написала під фото Анна, однак замість слова «любов» вона поставила зображення сердечка.

Також раніше в мережі вона опублікувала парочку фото, де на полиці з книгами стоїть весільний знімок.  На іншому фото вона позує в розкішному білому платті і фаті.

Про особисте життя Кошмал не говорить ні слова.  Відомо, що вона жила в цивільному шлюбі з молодим чоловіком.  Влітку з'явилися чутки, що вони офіційно одружилися.  Хто став обранцем актриси, не відомо.

Також говорили про те, що Анна чекає дитину.  Її цікаве положення розсекретив телеведучий і продюсер Юрій Горбунов.

Він розповів, що запрошував Аню на головну роль в свій фільм «Скажені весілля», проте через вагітність актриси довелося відмовитися від її кандидатури.  Але сама Кошмал це не коментує.

Після завершення роботи в «Сватів» кар'єра актриси пішла в гору.  Вона зіграла головну роль в українському мелодраматичному телесеріалі «Сашка».

Потім були головні ролі в телесеріалах «Не зарікайся», «Коли наступить світанок», «Слуга народу», «Балерина» та інші.