Світ
1

«Герцогиня залишиться сама»: Принц Гаррі покине вагітну Меган Маркл в День всіх закоханих

03/02/2019     Автор: Яна Романська
«Герцогиня залишиться сама»: Принц Гаррі покине вагітну Меган Маркл в День всіх закоханих

В цьому році американська актриса Меган Маркл і принц Гаррі вперше зустрінуть День всіх закоханих в статусі подружжя, проте їм доведеться розлучитися в це найромантичніше свято в році, і станеться це за «вини» спадкоємця Єлизавети II.

Найромантичніше свято в році королівське подружжя святкуватиме, виконуючи свої безпосередні обов'язки. Для герцога Сассекського було призначено відправитися на зимові навчання Exercise Clockwork в Норвегію. Оскільки Гаррі служив в Королівській морській піхоті Великобританії і став генералом в 2017 році, він буде стежити за тим, як учні будуть перебувати в складних умовах. Там він буде з офіційним візитом.

Представники Кенсингтонського палацу навіть випустили офіційне звернення в Twitter, в якому повідомили про плани британського спадкоємця: «14 лютого герцог Сассекський і генерал-капітан Королівської морської піхоти відвідає норвезьку базу Exercise Clockwork, щоб відзначити 50-ту річницю військової операції при Бардуфосс».

А ось вагітна герцогиня залишиться на 14 лютого в Великобританії, щоб не наражати на небезпеку себе та здоров'я майбутнього первістка. Мабуть свято всіх закоханих монарша пара відсвяткує разом пізніше.