Новини про зірок
Подобається

«4 роки без тебе»: Наталя Могилевська чуттєво згадала Кузьму Скрябіна та розповіла, яким він був

03/02/2019     Автор: Ігор Нагорний
«4 роки без тебе»: Наталя Могилевська чуттєво згадала Кузьму Скрябіна та розповіла, яким він був

2 лютого 2015 року не стало легендарного українського співака Кузьми Скрябіна.

 

Співак потрапив в аварію на трасі «Кіровоград-Кривий Ріг-Запоріжжя». Новина про загибель виконавця шокувала громадськість, і до сих пір багато шанувальників і друзі артиста пам'ятають про нього, і не можуть змиритися з тим, що його більше немає.

 

Днями в день смерті Кузьми багато колег і друзів співака поділилися архівними фото та зворушливими посланнями. Зокрема, це зробила Наталя Могилевська — колега Скрябіна за проектом «Шанс».

 

 
 
 

 

 
 
 
 

 
 

 
 
 

4 года без тебя, мой Друг. Наша связь с тобой не прервалась, я часто вижу тебя во сне…встревоженным за Украину. Я мало встречала людей, которые любили бы свою страну как человека, страну как любят жену, как своего ребенка. Я уверена, что ты молишься за всех нас, за нашу любимую Родину! Твоя миссия, возможно была такой, чтобы взорвать равнодушие людей, чтобы заставить нас чувствовать, думать, чтобы мы переоценили ценность собственной жизни, ценность дружбы, ценность семейных отношений. Во всем мире один Jesus, а у всех нас есть еще и свой персональный! Ты навсегда в моем сердце! Люблю! Твоя “мала чувіха”… #кузьмаскучаюзатобой #навсегдастобой #памятикузьмы #кузьма #скрябін #personaljesus

Публикация от Наталья Могилевская (@nataliya_mogilevskaya)

«4 роки без тебе, мій Друг. Наш зв'язок з тобою не перервався, я часто бачу тебе уві сні… стривоженим за Україну. Я мало зустрічала людей, які любили б свою країну як людину, країну як люблять дружину, як свою дитину. Я впевнена, що ти молишся за всіх нас, за нашу улюблену Батьківщину! Твоя місія, можливо була такою, щоб підірвати байдужість людей, щоб змусити нас почувати, думати, щоб ми переоцінили цінність власного життя, цінність дружби, цінність сімейних відносин. В усьому світі один Jesus, а у всіх нас є ще і свій персональний!

Ти назавжди в моєму серці! Кохаю! Твоя «мала чувіха»», — написала Наталя на своїй особистій сторінці в «Instagram».