Новини про зірок
Подобається

«Зал стояв і плакав»: «Дизель Шоу» вперше вийшли на сцену після трагічної ДТП

02/02/2019     Автор: Яна Романська
«Зал стояв і плакав»: «Дизель Шоу» вперше вийшли на сцену після трагічної ДТП

Більше трьох місяців пройшло з моменту трагічної ДТП, у якій загинула актриса Марина Поплавська. Увесь цей час артисти "ДизельШоу" намагались прийти в себе і оговтатись від пережитого.

Увесь цей час актори не виступали на сцені. Проте все змінилось учора, 31 січня. Артисти гумористичної студії вперше вийшли на сцену і присвятили свій концерто Королеві гумору — Марині Поплавській.

Уперше в цьому році "ДизельШоу" виступили у Полтаві. Виступ Дизелів викликав бурхливий резонанс, що замість одного артисти відіграли одразу два концерти.

“Ми вдячні полтавцям за теплий прийом, за те, що проводжали стоячи… це багато значить для нас!» — сказала артистка Яна Глущенко.

«Переживши непрості події – артист стає тільки глибше й професійніше. Наш гумор став ще цікавішим і якіснішим!» – підкреслив, у свою чергу, Євген Гашенко. 

Фінальний вихід, на якому артистів слухали стоячи, – був присвячений пам’яті Королеви гумору Марини Поплавської. Пронизливі слова на мелодію Святослава Вакарчука «Така як ти», особистий фото і відеоархів акторів з улюбленою подругою і колегою розчулили глядачів до сліз.

«Було два концерти, і на кожному повні зали. Це вибух емоцій та енергії – з цими силами ми продовжуємо тур» – зазначив Євген Сморигін.