Новини про зірок
Подобається

Ірина Білик зробила несподівану політичну заяву

02/02/2019     Автор: Ігор Нагорний
Ірина Білик зробила несподівану політичну заяву

Співачка поставила провокаційне запитання.

У ніч з 31 грудня на 1 січня Володимир Зеленський заявив, що буде балотуватися в президенти України і зараз вже почав свою передвиборну кампанію.

Нещодавно про президентство висловився і Святослав Вакарчук, який зазначив, що теж буде активно брати участь у політичному житті країни.

А тепер в інтернеті впевнені, що за прикладом своїх колег зібралася слідувати і Ірина Білик.  Причиною таких висновків став несподіваний пост артистки.

Народна українська артистка, співачка Ірина Білик задала передплатникам неоднозначне питання, який тут же викликав хвилю інтересу з боку шанувальників.

«А ви б проголосували за мене, якби я балотувалася на пост президента країни?» — запитує у фанатів Ірина.

Під публікацією зірка розмістила хештеги # білікмійпрезідент # віборі2019, ніж знатно спантеличила українців.  Невже вона дійсно має намір йти у велику політику?

Ось що з цього приводу думають її передплатники: «Ірочка я вважаю кожна людина повинна займатися тим, що йому до душі!  Якщо вам до душі співати співайте, якщо вам до душі допомагати людям допомагайте!  Ще є такий вислів — не нашкодь! »,« Ви створені для любові, а не для політики »,« Краще співайте, політика вам ні до чого».