Новини про зірок
Подобається

«І принизила заодно»: Ольга Фреймут вперше показала батька своєї старшої доньки

02/02/2019     Автор: Яна Романська
«І принизила заодно»: Ольга Фреймут вперше показала батька своєї старшої доньки

Ольга Фреймут сьогодні відома і авторитетна українська телеведуча. Жінка щаслива у шлюбі з директором "Нового каналу" Володимиром Локотко і виховує трьох дітей.

Проте так було не завжди. Раніше Ольга була звичайною дівчиною з невеличкого містечка на Львівщині, яка намагалась підкорити столицю Великобританії.

Ні для кого не секрет, що у під час навчання у Лондоні Фреймут закрутила роман з британцем Нілом і народила від нього свою старшу дочку Злату.

Зараз ні Ольга, ні Злата майже не спілкуються з Нілом, та і згадувати про колишнього Ольга не любить.

Проте нещодавно на своїй сторінці телеведуча опублікувала спільне фото з батьком Злати. Але не для того, щоб похвалитись, а радше щоб принизити свого колишнього.

 
 
 

 

 
 
 
 

 
 

 
 
 

Коли я вперше привезла Злату побачитися з Нілом і з рідними, він повів її в магазин «Disney» і запропонував: «Вибирай що хочеш». ⠀ Пам'ятаю, як він був розчарований, тому що Злата сказала, що їй нічого не потрібно, у неї все є. До того моменту вона не раз побувала в Європі і в самому Діснейленді, та не тільки в магазині. ⠀ Я вже могла її повністю забезпечити. Я навіть запросила Ніла на ланч і з великим задоволенням заплатила за рахунок. 😉 ⠀ #ОльгаФреймут • #Фреймут • #FreimutOlia

Публикация от ᴏʟɪᴀ ғʀᴇɪᴍᴜᴛ 💌 (@iloveoliafreimut)

"Коли я вперше привезла Злату побачитися з Нілом і з рідними, він повів її в магазин «Disney» і запропонував: «Вибирай що хочеш».

Пам'ятаю, як він був розчарований, тому що Злата сказала, що їй нічого не потрібно, у неї все є. До того моменту вона не раз побувала в Європі і в самому Діснейленді, та не тільки в магазині.

Я вже могла її повністю забезпечити. Я навіть запросила Ніла на ланч і з великим задоволенням заплатила за рахунок. 😉", — прокоментувала світлину Ольга.