Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 4 лютого 2019 року

02/02/2019     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 4 лютого 2019 року

Овен

День, який ви запам'ятаєте надовго.  Вас чекає зрада з боку близької людини.  Будьте сильними і постарайтеся прийняти це з честю.


Телець

Ви дуже сильно покладаєтеся на чужу думку.  Пора сподіватися тільки на себе і не звертати уваги на інших.  Чужі ради успіху вам не принесли.  Насправді ви можете багато чого головне почати.

Близнюки

День випробувань.  Вас чекає велика сварка з близькими родичами або друзями.  І все через якусь дрібницю.  Головне проявіть терпіння і не потрібно сперечатися.

Рак

Ваша професійна діяльність вимагає вашого негайного присутності.  Досить відсиджуватися осторонь, пора діяти і робити важливі справи.  Ви здатні вплинути на багато що.

Лев

Щоб уникнути прикрощів або фінансових втрат, звертайте увагу на справах, пов'язаних з грошима, з покупками або з оформленням документів.  Вірогідні розчарування в особистому житті, пов'язані зі зрадою партнера або розривом відносин через образу або ревнощів.

Діва

Дуже важкий і напружений день.  Вам потрібно по-особливому поглянути на деякі ваші робочі справи.  Проявіть фантазію і у вас все вийде.

Ваги

Не потрібно ставити перед собою глобальні завдання.  Зробіть щось одне, але дійсно добре.  Також вам пора провести час з вашим партнером.

Скорпіон

Цей день найкраще присвятити своєму здоров'ю.  Вас може переслідувати легка застуда.  Найкраще відлежатися вдома.  Чи не відвідуйте місць, де багато людей.

Стрілець

Не приймайте все занадто близько до серця.  Не потрібно реагувати на все, що вам говорять.  Недоброзичливців у вас вистачає.  Головне — йти до своєї мети, і ви на вірному шляху.  Не зупиняйтесь.

Козеріг

Сьогодні ваша обережність і завбачливість виявляться як не можна до речі.  Ваші колеги готують проти вас якусь каверзу.  Не реагуйте, просто ігноруйте.

Водолій

День сприятливий для прогулянок, контактів, подорожей.  Природжена прагнення до змін багатьом Водоліям вдасться вирішити саме зараз.  Ймовірно, що вас накриє хвиля пригод і нових інтересів.

Риби

Відпочиньте від роботи і присвятіть себе своїм близьким.  Сходіть на прогулянку зі старим другом.  Найкраще в цей день думати про щось високе.