«Час не владний над красою»: Скандальна Оксана Марченко показала зворушливе фото у компанії Тіни Кароль

02/02/2019     Автор: Яна Романська
«Час не владний над красою»: Скандальна Оксана Марченко показала зворушливе фото у компанії Тіни Кароль

Наприкінці минулого місяця українська співачка Тіна Кароль святкувала день народження. Красуню-співачку вітали і шанувальники і колеги.

Не залишилась осторонь і скандальна телеведуча Оксана Марченко. Дружина Віктора Медведчука опублікувала у себе на сторінці спільне фото зі співачкою. на фото жінки позують обіймаючись і з усмішкою на обличчі.

"Дорога Тіночка @tina_karol, від щирого серця вітаю тебе з Днем народження! Час не владний над красою душі, яка живе в тобі! Талановита Жінка талановита в усьому — як Артистка, як Мама, як Дочка, як Друг! Я бажаю тобі нестихаючих овацій в твою честь! Радуйся від щирого серця — радій цьому життю і сіяй! Я щиро бажаю тобі щастя!", — прокоментувала фото Оксана.

Багатьох шанувальників здивували такі дружні стосунки між співачкою і телеведучою. Проте більшість приєдналися до привітань і відзначили красу обох жінок.

 
 
 

 

 
 
 
 

 
 

 
 
 

Дорогая Тиночка @tina_karol , от всего сердца поздравляю тебя с Днем рождения! Время не властно над красотой души, которая живет в тебе! Талантливая Женщина талантлива во всем — как Артистка, как Мама, как Дочь, как Друг! Я желаю тебе нестихающих оваций в твою честь! Радуйся от всей души — радуйся этой жизни и блистай! Я искренне желаю тебе счастья!

Публикация от Oksana Marchenko (@oksana.marchenko.official)

"Дівчатка — Ви КРАСУНІ сучасної України ,ХАЙ ЩАСТИТЬ ВАМ,сто років без старості,будьте здоровими,такими ж вродливими,розумницями і натхнення в Вашій не простій справі, Мої улюблені Красотулечки 😍😍😍 Прям не можу надивитися ❤️".