Зірка тижня
1

«Моя єдина!»: Петро Порошенко зворушливо привітав першу леді з днем народження

01/02/2019     Автор: Яна Романська
«Моя єдина!»: Петро Порошенко зворушливо привітав першу леді з днем народження

Марина Порошенко — дружина президента України Петра Порошенка. Марина одна з найкрасивіших перших леді країни за усі роки Незалежності і одна з найкрасивіших у світі.

Сьогодні, 1 лютого, Марина Порошенко святкує день народження. Першій леді виповнилось 57 років, проте з вигляду і не скажеш.

Петро Порошенко присвятив своїй коханій зворушливі слова, які змогли прочитати усі українці.

""Поруч з тобою, кохана, відчуваю себе найщасливішим чоловіком на землі. Нескінченно вдячний Господу за те, що зустрів таку незвичайну жінку — світлу, чуйну, мудру і чарівну! З Днем народження, моя єдина!", — сказано в привітанні Президента на його сторінці у Фейсбук.

До слова, В цьому році буде 35 річниця весілля подружжя Порошенків. За сімейними переказами, Петро Порошенко зустрів майбутню дружину, до речі, 1962 року народження, на студентській дискотеці. Однак відносини між хлопцем і дівчиною зав'язалися через півроку, коли їх разом відправили в колгосп збирати урожай. Через рік Петро і Марина вирішили одружитися. Буквально через тиждень після подачі заяви в ЗАГС, Петра Порошенка призвали до армії. Заради весілля Петра відпустили з армії на десять днів.

Весілля нинішньої президентської пари відбулося 8 вересня 1984 року. За майже 35 років спільного життя Петро і Марина Порошенко народили і виховали чотирьох дітей. Крім того, президентське подружжя виховує двох онуків — Петра і Єлизавету.