Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 3 лютого 2019 року

01/02/2019     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 3 лютого 2019 року

Овен
Намагайтеся уникати спокуси сказати сакраментальну фразу "я ж казав", навіть якщо ви дійсно говорили і мали рацію. Люди мають право помилятися.

Телець
День обіцяє бути дуже активним. Будьте готові до різних ділових або особистих пропозицій, вони цілком можуть принести успіх. Прийміть прийдешні зміни, як належне, і не переживайте.

Близнюки
Якщо ви останнім часом замислюєтеся про те, щоб схуднути, то можливо потрібно менше їсти солодкого і більше рухатись? Спробуйте сьогодні з'їсти на один шматок торта менше.

Рак
Можуть виникнути деякі сутички з коханою людиною. Але не турбуйтеся, просто невдалий день.

Лев
Якщо хочете сьогодні заощадити, то можете про це забути. Виникне безліч несподіваних ситуацій, які зажадають від вас значних витрат, аж до покупки кави всьому офісу.

Діва
Нині вам доведеться взяти активну участь в особистому житті вашого кращого друга. Можливо, ви станете такою собі "свахою" і познайомите товариша з його майбутньою половинкою.

Терези
Перестаньте кожні дві хвилини смикати свій телефон. Если ви комусь потрібні, то вас знайдуть!

Скорпіон
Сьогодні щось або хтось може зруйнувати всі ваші плани! Відкиньте все і йдіть вперед, потім розберетесь.

Стрілець
Сьогодні постарайтеся забезпечити собі міцний здоровий сон протягом хоча б семи годин. В іншому випадку ваш організм не встигне повноцінно відновити сили, а ви можете відчувати роздратування.

Козеріг
Сьогодні вашій другій половинці може знадобиться ваша допомога, при чому як в духовному, так і фізичному плані. Не плануйте нічого грандіозного.

Водолій
Ви занадто критичні до себе, здається, що ви самі собі ворог. Постарайтеся любити себе і балувати набагато більше.

Риби
Сьогодні вам найкраще буде відновити свої сили в тиші і спокій. Лягайте спати раніше, відмовтеся від гучних заходів і вечірок: це тільки вимордує вас ще більше, і ви абсолютно не відпочинете до завтрашнього важливого дня.