Бреда Пітта і Анджеліну Джолі вперше «застукали» разом після гучного розлучення

01/02/2019     Автор: Яна Романська
Бреда Пітта і Анджеліну Джолі вперше «застукали» разом після гучного розлучення

Після того, як на початку осені 2016 року найзнаменитіша і найміцніша пара голлівудських пагорбів оголосила про своє розлучення, Анджеліну Джолі і Бреда Пітта більше ні разу не бачили разом: ні на світських раутах, ні на звичайних прогулянках, як це було раніше.

Майже через три роки в Лос-Анджелесі відбулася зустріч екс-закоханих. Напередодні Джолі і Пітта помітили в одному з офісів в Беверлі-Хіллз, де вони провели разом в цілому близько трьох годин.

Разом з ними на зустрічі були присутні юристи, а це значить, що голлівудські зірки знову вирішували питання про опіку над дітьми, яких у акторів шість.

Варто відзначити, що судячи з фотографій, розмова була досить напруженою: Анджеліна емоційно жестикулювала, а Бред періодично зривався зі свого місця і походжав по кімнаті.

Нагадаємо, що спочатку багатодітна мама хотіла дістати одноосібну опіку над дітьми, зіславшись на те, що Пітт веде себе агресивно. Однак Бред зумів довести свою повну готовність до співпраці, після чого голлівудському красеню дозволили без обмеження бачитися зі спадкоємцями.

Крім того, є припущення, що екс-подружжя обговорювало розділ спільного майна. Пара не становила шлюбний контракт, тому кому і в якій кількості дістануться нерухомість і активи, буде визначено лише через суд.