Новини про зірок
Подобається

З ким же залишиться дочка? Ані Лорак офіційно розлучилася з чоловіком-зрадником

31/01/2019     Автор: Яна Романська
З ким же залишиться дочка? Ані Лорак офіційно розлучилася з чоловіком-зрадником

Українська співачка Ані Лорак офіційно розлучилася з чоловіком-зрадником Муратом Налчаджиоглу.

У середу, 19 грудня 2018 року, з'явилися дані про те, що Ані Лорак ще 4 грудня подала документи на розлучення в Шевченківський суд Києва.

Також стала відома дата слухання у справі — 24 грудня.  Згідно з інформацією преси, співачка розлучається з чоловіком Муратом Налчаджиоглу через те, що той влітку 2018 проводив час з київської тусовщицею Яною Бєляєвої в клубі Dali Park.

Засідання в Шевченківському районному суді вже закінчилося.  Тривало воно не більше 15 хвилин.  Про це повідомила секретар суду.  Також вона розкрила деякі подробиці про характер розлучення Лорак та Налчаджиоглу.

«Це був позов тільки про розірвання шлюбу», — зазначила секретар і додала, що щодо розділу майна і опіки над дитиною — це окремі позови.

Адвокати висловили припущення про те, з ким залишиться 7-річна донька пари Софія.  За їх словами, в зв'язку з тим, що Ані Лорак не має наркотичної та алкоголіческой залежності, може забезпечувати її, Соня залишиться з мамою.

Нагадаємо, раніше чоловік Ані Лорак написав зворушливе послання співачці після розлучення.  Але на рішення зірки це ніяк не вплинуло.