Новини про зірок
Подобається

«Справжня родина патріотів»: Наталя Могилевська поділилась рідкісним сімейним знімком

31/01/2019     Автор: Яна Романська
«Справжня родина патріотів»: Наталя Могилевська поділилась рідкісним сімейним знімком

Відома українська артистка, співачка та продюсер Наталя Могилевська продовжує розбурхувати Інтернет своїми знімками. Однак виконавиця не оголилась, як робить багато її колег по сцені, а просто показала прихильникам своїх родичів, і не дарма, адже це справило справжній фурор.

Чи не вперше за багато років Наталя Могилевська поділилася зі своїми фанатами інформацією про свою велику родину. Раніше продюсер тримала своїх близьких подалі від зайвих очей та оберігала їх від надмірної уваги ЗМІ, лиш зрідка даючи якісь коментарі.

Однак вчора популярна співачка все ж показала справжню сімейну ідилію. Перед прихильниками Наталя Могилевська позувала поряд з дядьком Юрієм та сестрою Тетяною. Родичі святкувала День народження та День ангела. 

"Я ніколи не писала, що народилася у сім'ї патріотів. Що мій дідусь був викладачем української мови в університеті імені Тараса Шевченка, що мої дядько і тітка пишуть посібники з української мови… Я хочу подякувати своєму роду, що день Тетяни я провела з родиною: з дядьком Юрієм, у якого в цей день був день народження і з сестрою Тетяною", – розповіла Наталя Могилевська.

Окрім цього, виконавиця додала, що пишається здобутками та славою своєї родини. За словами Наталі Могилевської, Ніна Матвієнко і Юрій Рибчинський в інтерв'ю українським ЗМІ зізнавались, що полюбили українську мову завдяки її дідусю. 

Такий несподіваний душевний допис зібрав майже 28 тисяч "лайків" у соцмережі Instagram. Тисячі людей прокоментували сімейне фото Наталі Могилевської, звертаючи увагу на її схожість з родичами. 

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Я ніколи не писала, що народилася у сім'ї патріотів. Що мій дідусь був викладачем української мови в універсітеті ім. Шевченка, що мої дядько і тітка пишуть посібники з украінської мови. А Ніна Матвієнко і Юрій Рибчинський кажуть в інтервью, що полюбили українську мову завдяки моєму дідусеві. Я хочу подякувати своєму родові, що день Тетяни я провела з родиною. З дядьком Юрієм, у якого в цей день був День народження і з сестрою Тетяною. #могилевська #могилевская #родина #деньнародження #тетяниндень #25січня #family #sisters #love #smile

Допис, поширений Наталья Могилевская (@nataliya_mogilevskaya)