Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 2 лютого 2019 року

31/01/2019     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 2 лютого 2019 року

ОВЕН
З самого ранку Ви будете налаштовані на те, щоб закінчити цілу масу запланованих раніше справ, але лінь "захопить" Вас ще в ліжку і Ви провалявся так до самого вечора.
ТЕЛЕЦЬ
Сьогодні є шанс взятися за новий проект, в якому Ви зможете зайняти лідируючу позицію і придбати багато прихильників для своєї кандидатури.  Можливо, надалі Вас очікує підвищення.
БЛИЗНЮКИ
Невдоволення собою зростає, а Ви нічого з цим не робите.  Варто подумати, щоб такого змінити в собі, щоб Ви не відчували таке розчарування в собі самому.
РАК
Не реагуйте так гостро на висловлювання чужих людей.  Вони не бажають Вам зла, а чекають для Вас лише щастя.  Чи не зривайте свою злість на близьких.
ЛЕВ
Вам потрібно звільнитися від страху і спробувати не відволікатися на дрібниці.  Ваша друга половина чекає від Вас дій.  Ви давно знаєте, що відчуваєте — викриваючи це в словесну форму.
ДІВА
Вранці Вас здивує дзвінок, якого Ви зовсім не чекали.  Ваш давній знайомий раптово повернувся в місто і чекає з Вами зустрічі.  Ви будете схвильовані цілий день, але ця зустріч не принесе хороших емоцій.
ТЕРЕЗИ
Сьогодні Вас змусять йти на одне не дуже приємне для Вас захід і Ви весь день будете ламати голову над тим, як би туди не йти.  Але все-таки підете.
СКОРПІОН
Останні кілька днів Ви занадто замкнуті в собі і Вам складно знайти спільну мову з людьми.  Швидше за все, Вам просто потрібен відпочинок від такого великого обсягу роботи.
СТРІЛЕЦЬ
Вас попросять сьогодні виконати одну дуже важливу справу на роботі і Ви візьметеся за це з великим ентузіазмом.  Робота буде протікати швидко і злагоджено, а в кінці дня Вас чекає приємна зустріч.
КОЗЕРІГ
Приділіть сьогодні час собі і своїм думкам.  Не намагайтеся діяти різко і приймати занадто поспішні рішення.  Це не призведе ні до чого хорошого.
ВОДОЛІЙ
Не поспішайте.  Є речі, в яких потрібен час і терпіння.  Ви намагаєтеся знайти рішення проблеми тоді, коли самі ще не готові його прийняти.
РИБИ
Такі бажані зміни у Вашому житті ось-ось постукають у ваші двері.  Просто будьте готові їх зустріти з розпростертими обіймами.