Новини про зірок
Подобається

«А де красива подруга?»: 35-річна Віра Брежнєва дала фору молодій моделі

31/01/2019     Автор: Яна Романська
«А де красива подруга?»: 35-річна Віра Брежнєва дала фору молодій моделі

Популярна співачка, актриса і телеведуча Віра Брежнєва зараз знаходиться у відпустці, звідки активно ділиться з шанувальниками свіжими сонячними знімками.
Вчора один з секс-символів вітчизняного шоу-бізнесу опублікувала спільний знімок з відомою моделлю Оленою Перміновою. Шанувальники Віри Брежнєвої відзначили, що солістка нічим не поступається своїй молодій подрузі, а деякі і зовсім запевняють, що співачка виглядає краще.

Артистка вирушила на кілька днів в справжній райський куточок — на Мальдівські острови, разом з  відомою російською манекенницею Оленою Перміновою. Зірки влаштували фотосесію на білосніжному пляжі. Кілька спільних знімків з'явилися в профілі Віри Брежнєвої в Instagram.

"Навіть в шикарному місці веселіше разом Оленою Перміновою. P.S .: можу собі дозволити красиву подругу. Як думаєте?" — поцікавилася у своїх передплатників співачка.

Деякі користувачі заявили, що 35-річна солістка виглядає набагато ефектніше своєї 32-річної подруги.

"Віра все одно яскравішою виглядає", "Віра, ти красивіше", "Ви — красуня, а ось Олені ще працювати і працювати над тілом", "Віра красивіше і фігура краще", "А де красива подруга?", "Віра, вашу красу ніяка подруга не затьмарить! " — писали вони.

Решта підписників обсипали засмаглих красунь компліментами. На їхню думку, зірки зовні дуже схожі один на одного.

"Шикарні", "Як близнючки! Красуні довгоногі!", "Ви так схожі, як сестри", "Дві найкрасивіші жінки сучасності!", "Двоє зі скриньки!", "Непристойно бути такими красивими!" — відзначали вони.

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 

 

 
 

 

 
 
 

 

 

Даже в шикарном месте веселее вместе @lenaperminova 👯‍♀️ @joalimaldives ✨ Ps: могу себе позволить красивую подругу 🥰 как думаете ?

Допис, поширений Vera Brezhneva (@ververa)