Новини про зірок
Подобається

«З бабусею ніколи не нудно»: Ніна Матвієнко показала запальні танці з онукою

30/01/2019     Автор: Ігор Нагорний
«З бабусею ніколи не нудно»: Ніна Матвієнко показала запальні танці з онукою

Популярна українська співачка Тоня Матвієнко, дочка знаменитої української легендарної співачки Ніни Матвієнко, щаслива мама двох доньок. Її старшій донці Уляні вже 20 років, і вона давно живе окремо від батьків, а молодшій Ніні лише три роки, і вона зростає в сімейному колі.

 

Нещодавно на своїй особистій  сторінці в «Instagram» Тоня виклала коротке відео, на якому її мама, Ніна Митрофанівна, танцює зі своєю молодшою ​​онукою Ніною.

 

Нагадаємо, що нещодавно всі володарки імені Ніна святкували свої іменини, з такої нагоди Тоня вирішила привітати і маму, і донечку.

 

Шанувальники родини не були скупі на позитивні коментарі під фото:

 

«Супер, обожнюю вашу сім'ю», «З бабусею ніколи не нудно, здоров'я і добра, Вам!!! А малеча нехай росте міцною і здоровою. Щастя Вам і благополуччя!!!», «Класна тепла домашня обстановка … Кожен займається улюбленою справою!!! Молодці!», «Такі сімейні вечори – безцінні», «Всіх благ Вам))) Таке рідне сімейне відео», «Без пафосу! Здорово, що Ви ділитеся таким життєвим відео! Ще на крок ближче Ви до нас!», «Немає нічого кращого домашнього вогнища. Щаслива родина – ось сенс життя. Всім любові, довголіття. Ви розумничка!».