Після слів Меладзе про розставання Віра Брежнєва відправилась на райський відпочинок

30/01/2019     Автор: Яна Романська
Після слів Меладзе про розставання Віра Брежнєва відправилась на райський відпочинок

Нещодавно чоловік Віри Брежнєвої, композитор Константин Меладзе, дав відверте інтерв'ю у якому розповів про стосунки з дружиною, про те як йому працювалось з "ВіаГрою" і про розставання.

Правда про розставання не з Вірою, а зі Світланою Лободою. Композитор зауважив, що не шкодує, що Свєта покинула колектив.

А поки чоловік працює Брежнєва вирішила влаштувати собі райський відпочинок і відправилась на Мальдіви. Співачка відзначила, що давно мріяла відпочити на цих островах.

"Я хотіла потрапити на ці острови багато років .. і ось нарешті з'явилася можливість ✨ зробила собі такий подарунок. Тому зараз навіть сама собі заздрю. 🙈 Але сподіваюся, ви вмієте радіти за інших і порадієте за мене", — прокоментувала відверту світлину Віра.

На фото співачка позує без одягу, лежачи у ванній. Дуже відверто.

Шанувальники у коментарях засипали зірку приємними коментарями.

 
 
 

 

 
 
 
 

 
 

 
 
 

Я хотела попасть на эти острова много лет.. и вот наконец-то появилась возможность ✨ сделала себе такой подарок. Поэтому сейчас даже сама себе завидую. 🙈 Но надеюсь, вы умеете радоваться за других и порадуетесь за меня. 🤗 Выбирала среди нескольких отелей, которые советовали друзья, в итоге выбор пал на совсем новый @joalimaldives . И пусть эти 5 дней здесь будут райскими. ( правда один уже прошёл 🙈) Ps : да, ванна стоит на улице 💙 как у вас погодка?🤪

Публикация от Vera Brezhneva (@ververa)

"Краса на тлі краси))), Коли, жінка красива, все, що оточує її, теж гарне, Віра, давай побільше фоток з Мальдів))) де ти шикарна на тлі блакитного океану 🔥🔥🔥❤️".