Перша леді Франції Бріжит Макрон в єгипетському храмі здивувала діловим костюмом і кросівками

30/01/2019     Автор: Яна Романська
Перша леді Франції Бріжит Макрон в єгипетському храмі здивувала діловим костюмом і кросівками

41-річний глава Франції Еммануель Макрон і його дружина, 65-річна Брижит Макрон (Brigitte Macron), побували з екскурсією в декількох давньоєгипетських храмах.
Президент Франції був одягнений відповідно до ділового дресс-коду, а ось його дружина не стала дотримуватися формальностей, а вибрала комфорт.

Стародавні храми, в яких президентської подружжя побувало в ході триденного туру по Єгипту, висічені в скелі Абу-Сімбел на березі річки Ніл. Це популярний серед туристів маршрут, але пересуватися там в туфлях на підборах досить складно. Для відвідування цього заходу перша леді Франції обрала брючний діловий костюм сірого кольору, а на ноги одягнула стильні кросівки від Louis Vuitton. Подібне взуття коштує близько 20 тисяч гривень.


Перша леді Франції відома своїм умінням стильно одягатися, але Бріжит часто дорікають за порушення офіційного протоколу. Багатьом здається, що її одяг занадто легковажний і Макрон вибирає наряди, намагаючись виглядати молодіжно.


Не залишився без уваги і її останній вихід. Критики вважали, що таким чином перша леді знову привернула до себе надмірну увагу. Але більшість коментуючих фотографію схвалили вибір Бріжит, вважаючи, що зручність і безпека важливіше видимості пристойності.


Француженка, яка старша за чоловіка на 24 роки, не соромиться свого віку. Вона вибирає одяг, що підкреслює її фігуру і стрункі ноги, але не забуває про зручність. У вільний час Бріжит не проти розслабитися, наприклад покататися в міні-шортах на велосипеді.