Новини про зірок
Подобається

Як схожі! Аніта Луценко показала фотографію підросла дочки

29/01/2019     Автор: Яна Романська
Як схожі! Аніта Луценко показала фотографію підросла дочки

Спортсменка і фітнес-тренер Аніта Луценко, яка раніше розповідала про правильний підбір вітамінів, опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram миле фото з дочкою.

Як відомо, перший час знаменитість довго оберігала дитину від зайвої уваги, однак нещодавно вирішила нарешті перестати її приховувати.  Тепер зоряна мама і її дочка прикрашають обкладинку журналу Viva, а Луценко викладає спільні фото зі своєю дитиною.

Однак з роками популярний тренер почала пом'якшувати свій образ, і особливо їй вдалося це зробити з народженням дочки.  Згадуючи перші емоції, коментарі та інтерв'ю про материнство Аніти, складається враження, що вона й сама не очікувала в собі таких змін, але дуже їм рада.

З появою малятка навіть мікроблог Луценко змінився.  Тепер на сторінці тренера в Instagram можна побачити не тільки відео і фото з тренувань, але також зворушливі кадри мами і доньки.

До слова, саме такий з'явився буквально на днях.  На знімку Аніта і Мія позують сидячи на ліжку і виглядають дуже ніжно.  А як схожі!