«Вже скоро»: Стала відома дата виходу на екрани нового сезону «Холостяк» з Нікітою Добриніним

29/01/2019     Автор: Яна Романська
«Вже скоро»: Стала відома дата виходу на екрани нового сезону «Холостяк» з Нікітою Добриніним

Три місяці учасниці проекту будуть боротися за увагу головного героя. 

Напередодні стала відома дата виходу на телеекрани дев'ятого сезону популярного романтичного шоу про пошук другої половинки "Холостяк" — проект стартує в Міжнародний жіночий день, 8 березня, на телеканалі СТБ. Про це повідомляється на сайті каналу.

Нагадаємо, що головним героєм цього сезону став відомий телеведучий і головний редактор журналу  XXL Микита Добринін.

Учасниці проекту будуть три місяці боротися за увагу і любов 31-річного чоловіка. Холостяк же в свою чергу обіцяє здивувати організацією романтичних побачень, а також безліччю подорожей по найкрасивіших місцях світу.

Микита є ведучим телеканалу М1 і радіостанції "Русское Радио Україна", а також працює головним редактор чоловічого журналу XXL (Україна). Відзначимо, що раніше Добринін вже був одружений, його шлюб тривав чотири роки.

"Ми просто усвідомили, що рухаємося в різних темпах, у нас були принципові розбіжності у поглядах на мою професію, в розумінні того, куди нам далі розвиватися", — зізнався ведучий в одному з інтерв'ю.

Холостяк впевнений, що кар'єра — далеко не все для чоловіка, адже вона не може зробити його повністю щасливим.

"Моє життя досить динамічне і насичене, тому будинок для мене є якоюсь фортецею, в яку хочеться повертатися, де мені і моїй дівчині повинно бути спокійно і затишно разом. Я той чоловік, який завжди буде любити свою дружину трохи більше, ніж наших дітей. На своєму прикладі я готовий показати, що за любов і відносини варто боротися, і я щиро сподіваюся, що зможу зустріти свою половину на цьому проекті ", — розповів раніше Добринін.