Новини про зірок
Подобається

«Це моє нове “я”»: Марина Узелкова кардинально змінює своє життя, після розлучення

29/01/2019     Автор: Ігор Нагорний
«Це моє нове “я”»: Марина Узелкова кардинально змінює своє життя, після розлучення

Зірковий тренер проекту «Зважені та щасливі» Марина Узелкова кардинально змінює своє життя, після розлучення з В’ячеславом Узелковим.

 

Жінка впевнена, що після розлучення з чоловіком, життя не закінчується. Тренер проекту «Зважені та щасливі» вже почала створювати інше холостяцьке життя, ще й під іншим ім’ям.

 

 

Про це вона розповіла шанувальникам на своїй особистій сторінці в «Instagram». А ще заінтригувала несподіваним зізнанням.

 

«Зараз мені хочеться щось у своєму житті змінити, заграти новими фарбами. Я була Мариною Узелковою, а тепер мені хочеться бути Мариною Боржемською — це буде моє нове ім’я, моє нове “я”», – написала жінка.

 

«З приводу прізвища, мені не хочеться користуватися тим, що мені не належить зараз, з Боржемською, я народжена і вона по праву є моєю, далі буду рости і розвиватися вже з нею», – зазначила телеведуча.

 

«Удачі Марина. Ви прекрасна людина і у вас буде все чудово.😊», «Щасти тобі! Ти дуже класна!», «Марина, ви прекрасна людина! Успіхів у всіх починаннях ! Впевнена,те,що ви зараз робите -це чудово!!!!», «Марина, все у Вас буде добре видно що Ви сильна жінка», «Мариночка, бажаю удачі і успіхів Вам!! 🌹А ми будемо і далі слідкувати за Вашими досягненнями!», — пишуть користувачі у коментарях.