Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 31 січня 2019 року

29/01/2019     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 31 січня 2019 року

ОВЕН

Постарайтеся не тиснути на колег і виконувати всі в терміни.  Ваші відносини з колегами сьогодні трохи натягнуті, але це можна виправити.

ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні ви зустрінете одного Вашого знайомого, який потребуватиме Вашої підтримки і допомоги, але ви, на жаль, не зможете йому ніяк допомогти, адже вже пообіцяєте зустрітися з одним.  Доведеться вибирати.


БЛИЗНЮКИ

Не давайте сьогодні нікому в борг гроші, адже Вам люди не зможуть повернути, хоча і будуть обіцяти зробити це найближчим часом.  Постарайтеся відмовити тактовніше.

РАК

Ви прокинетеся з величезним бажанням привести своє життя в порядок і почнете Ви з дієти.  Але, побачивши той красивий тортик в холодильнику — тут же зірветеся.  Почніть з малого і не так різко.

ЛЕВ

Вам варто зменшити оберти.  Менше тисніть на Вашу другу половину.  У Вас купу часу і Ви все встигнете, не поспішайте з діями.  Насолоджуйтесь кожною хвилиною разом.

ДІВА

З самого ранку Ви будете налаштовані на те, щоб завершити всі проекти і зробити це все швидко і без зайвого шуму.  Але хтось із співробітників не дасть Вам втілити свої плани.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні буде дуже важкий день.  Все буде валитися з рук і на роботі Вас очікує невелике непорозуміння.  Вечір Ви витратите на те, щоб відновити сили, але відпочити так і не вийде.

СКОРПІОН

Не варто відкидати всі Ваші божевільні ідеї або ж чекати кращого моменту для них.  Ваша друга половина так і чекає від Вас зустрічний крок — зробіть його.  Ваша пасія Вас підтримає.

СТРІЛЕЦЬ

Ви сьогодні виконайте дуже складне завдання, за яку обов'язково отримаєте заохочення.  Ейфорія протримається до самого вечора і Ви будете в хорошій настрої і навіть поділитися ним з оточуючими.

КОЗЕРІГ

Вам сьогодні не бажано бути в великих компаніях і гуляти до пізньої ночі.  Постарайтеся не залишати на потім всі свої справи.  а вирішити їх в самі найкоротші терміни.

ВОДОЛІЙ

Вранці Вам прийде повідомлення від людини, який для Вас колись був дуже дорогий і Ви довгий час не могли зважитися самі йому написати.  Ви зустрінетеся і відносини заб'ють в новому ключі.

РИБИ

День пройде для Вас в сонливості і втоми.  Ви занадто багато працюєте.  Вам варто нарешті знайти час тільки на себе і відпочити.