Новини про зірок
Подобається

Співачка Оля Полякова відверто розповіла, чому не спить з власним чоловіком

28/01/2019     Автор: Яна Романська
Співачка Оля Полякова відверто розповіла, чому не спить з власним чоловіком

Повернувшись з відпочинку в Таїланді, який провела разом зі своїми дочками Машею та Алісою, українська співачка Оля Полякова, вирішила записати відео для свого блогу на Youtube в домашній обстановці і відкрила своїм прихильникам сімейний секрет, чому ж вона давно не спить з чоловіком.

Прихильники Олі кілька днів тому помітили, що коли вона зробила перестановку в квартирі і звільнивши свою спальню переїхала в зал, про що розповіла в stories-Instagram, то зазначила, що в величезному ліжку спить одна.

"У мене велика квартира, більше 200 метрів квадратних, але вона так тупо спроектована. Діти жили в одній кімнаті, але коли Маші виповнилося 13 років, вона сказала, що їй, як для тринадцятирічної дівчини пора отримати окрему кімнату, я їй віддала свою спальню, в якій я спала 15 років, а сама переїхала в зал. Я перетягнула туди свою величезне ліжко і тепер у мене спальня з каміном", — розповіла зірка про причини раптової перестановки.

Однак, залишившись одна в дитячій спальні, молодша дочка Полякової не захотіла там спати і пішла в татову кімнату.

"Аліса залишилася в своїй кімнаті, але спати вона в ній боїться, тому приходить спати до тата, свого захисника і самого коханого чоловіка на Землі. Так, Аліска спить з татом досі в ліжку і страшно любить, коли він хропе. Я з ним не сплю, бо він хропе, а дочка каже: "Нехай хропе, це мене заколисує", — зізналася Оля Полякова.

"Він уже не хропе", — відповіла Аліса зоряній мамі.

"Правда? Може мені знову до нього переселитися?", — запитала співачка.