Новини про зірок
Подобається

Кар’єра вже не на першому місці: Зірка «Друзів», 49-річна Дженніфер Еністон вперше стане мамою

28/01/2019     Автор: Яна Романська
Кар’єра вже не на першому місці: Зірка «Друзів», 49-річна Дженніфер Еністон вперше стане мамою

Радісна новина не залишилася непоміченою ЗМІ, адже Еністон різко змінила свою думку про дітей.

Знаменита американська актриса, 49-річна Дженніфер Еністон схоже вперше стане мамою. Як виявилося, зірка серіалу "Друзі" і колишня дружина Бреда Пітта пішла на серйозний крок, побувавши в декількох дитячих притулках Мексики. В одному з них знаменитість буквально закохалася в 13-місячну дівчинку.

Малятко залишилося сиротою, втративши своїх батьків. Інсайдери актриси повідомляють, що у дівчинки темне волосся і глибокі карі очі. Еністон вирішила не зволікати і вже почала процес збору документів для оформлення опікунства над дитиною.

Варто відзначити, що Дженніфер в багатьох інтерв'ю не раз заявляла, що вона зовсім не бажає бути мамою і їй набагато більше подобається будувати свою кар'єру. Мабуть, актриса змінила свої плани зовсім недавно, адже довгий час приходила до тями після болючого розриву з чоловіком Джастіном Теру.

Раніше повідомлялося, що колишнього Дженніфер Еністон застукали в компанії англійської красуні Елізабет Херлі. 47-річний Джастін Теру став гостем гонок Формули-Е, які пройшли в суботу, 12 січня, однак прийшов туди не один.