“Мрія всіх дівчат”:Як зараз виглядає один з переможців “Зважених” Саша Валігурський

27/01/2019     Автор: Яна Романська
“Мрія всіх дівчат”:Як зараз виглядає один з переможців “Зважених” Саша Валігурський

Не так давно, а саме місяць тому, закінчився черговий сезон проекту "Зважені і щасливі". Переможцями стали команда червоних — батько і син — Богдан та Олег Буряки.

А ось переможцями домашнього схуднення стала команда синіх. Мама і син — Наталія і Саша Валігурські з Івано-Франківщини.

На фінальному зважуванні вони показали приголомшливий результат. Особливо всіх здивував Саша. На сцену вийшов не просто схудлий хлопець, а справжній красень. Просто мрія багатьох дівчат.

І звичайно багатьох цікавить як виглядає хлопець зараз. Чи продовжує підтримувати себе у формі і тримати вагу?

Судячи з фото у блозі Саші лишніх кілограмів за останній місяць хлопець не набрав, а навпаки став виглядати ще краще, ніж місяць тому. Більш підтягнутий і змужнілий.

С останніх фото Валігурського зрозуміло, що усі новорічні канікули він провів на відпочинку в Іспанії. Хлопець насолоджується краєвидами Барселони.

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 

 

 
 

 

 
 
 

 

 

Саґрада де Фамілія ⛪️ ⠀ Пам‘ятаю, ше в школі, у нас були уроки культорології. Подобався мені цей предмет. Треба було багато читати і ше більше говорити. Це я любив 😊 ⠀ Проходили тоді модерн. Відкриваємо підручник на такій-то-такій сторінці, а там ця гора каміння і бетону. Я, кароч, залип до кінця уроку. А в книжці ше такий прікол, шо перегортаєш сторінку, а там його вид ззаді. Цілий атракціон, а не книжка, атвічаю 🥴 ⠀ Потім ше дома гуглив, розглядав деталі і не міг ніяк викупити, чим це треба таким гаситися, шоб розбудити в собі таку фантазію. Гауді або геній, або хворий на голову 🙉 ⠀ Цю церкву будують майже 140 років. Чув таку легенду: коли будівництво закінчуть, то настане кінець світу. Планують закінчити до 2030-го, так шо можна починати панікувати ☄️😂 ⠀ #valiger #зваженітащасливі #зваженітащасливі8

Публикация от Саша Валігурський (@valigursky)

 

У коментарях прихильники під кожним фото пишуть йому компліменти.

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 

 

 
 

 

 
 
 

 

 

Мері Крістмас ❄️ ⠀ Я наркоман! Є ше такі як я? Залежні від куті? 🍛 ⠀ Не знаю чого ця традиційна страва має на мене такий вплив. Може, через те, шо в склад входить мак? 🤔 ⠀ Дозволив собі вчора дві ложки куті, чисто символічно, але тепер в мене ломка. Як кажуть наркомани з досвідом: «Краще б я не починав» 😂 ⠀ Тепер залишається чекати сезону полуниці і кавунів 🤤 ⠀ #valiger #зваженітащасливі #зваженітащасливі8

Публикация от Саша Валігурський (@valigursky)

 

"Красавчік страшне, Ти молодець, я дуже рада за тебе, удачі тобі у всьому, Красунчик".