Новини про зірок
Подобається

Була чемпіонкою світу, але обрала шоу-бізнес: Олена Шоптенко здивувала Мережу архівним фото і своєю історією

27/01/2019     Автор: Ігор Нагорний
Була чемпіонкою світу, але обрала шоу-бізнес: Олена Шоптенко здивувала Мережу архівним фото і своєю історією

Хореограф Олена Шоптенко опублікувала на своїй особистій сторінці в «Instagram» фотографію з останнього року своєї спортивній кар’єри.

 

Отже, челлендж  #10yearschallenge триває. Запущений декілька днів тому, він уже привернув увагу не тільки багатьох голлівудських знаменитостей, а й українських зірок, які шукають в архівах старі фото та діляться ними з шанувальниками, розповідаючи про той період у своєму житті.

 

І українська красуня Олена Шоптенко не стала винятком. Популярний хореограф опублікувала на своїй сторінці в «Instagram» знімок зі спортивного змагання.

 

«Рік випуску 2008 — 2009. Знайти фото десятирічної давності — ось справжній челендж! Той рік був останнім у моїй спортивній кар'єрі. Я брала участь в останніх змаганнях в статусі чемпіонки світу і обирала шлях шоу-бізнесу. Спасибі спорту за характер і силу волі, за вміння не здаватися і знаходити виходи з будь-якої ситуації і за величезну кількість суконь, які я досі зберігаю і не знаю що з ними робити», — прокоментувала знімок Олена.

 

 
 
 

 

 
 
 
 

 
 

 
 
 

2008 – 2009 Найти фото десятилетней давности – вот настоящий челендж! Тот год был последним в моей спортивной карьере. Я участвовала в последних соревнованиях в статусе чемпионки мира и выбирала путь шоу бизнеса. Спасибо спорту за характер и силу воли, за умение не сдаваться и находить выходы из любой ситуации и за огромное количество платьев, которые я до сих пор храню и не знаю что с ними делать 😂. Есть ещё за что не спасибо, но об этом чуть позже. #10yearschallenge

Публикация от ALENA SHOPTENKO (@alena_shoptenko)

Підписники зазначили, що дівчина зовсім не змінилася з того часу!