Євробачення-2019: Україна потрапила в десятку імовірних країн-переможців

26/01/2019     Автор: Яна Романська
Євробачення-2019: Україна потрапила в десятку імовірних країн-переможців

Букмекери помістили Україну на восьму сходинку ймовірних переможців Євробачення 2019.
Поки в Україні ще на повну готуються до Нацвідбору на Євробачення-2019, букмекери вже вибирають можливих переможців європейського пісенного конкурсу. Так, нині Україна посідає восьму сходинку в ТОП-10 ймовірних переможців Євробачення-2019.

На сайті головного пісенного конкурсу Європи букмекери опублікували графік, судячи з якого, 23 січня Україна перемістилася з 21 на 8 позицію.

За словами експертів, такі зміни можуть бути пов'язаними з участю в Нацвідборі на Євробачення-2019 співачки MARUV (справжнє ім'я Анна Корсун), яка замінила Тетяну Решетняк (TAYANNA), яка раптово відмовилася від участі в Нацвідборі , про що стало відомо напередодні, 22 січня.

Перше місце в Топ-10 займає Росія. Букмекери вважають, що шанси на перемогу РФ складають 11%. Друге місце з вірогідністю перемоги в 7% займає Швеція, а третє — Нідерланди. Україна знаходиться на 8 місці і має 4% ймовірності на перемогу в цих змаганнях.

Відзначимо, що недавно співачка MARUV опублікувала на YouTube новий відеокліп на пісню For You, створену спільно з турецьким діджеєм Faruk Sabanci. Користувачі мережі оцінили відео артистки і залишили багато позитивних відгуків і навіть почали пророкувати артистці перемогу в Нацвідборі, а можливо і на самому Євробаченні.