Справжня перша леді: після тривалої відсутності Меланія Трамп опублікувала стильне фото

26/01/2019     Автор: Яна Романська
Справжня перша леді: після тривалої відсутності Меланія Трамп опублікувала стильне фото

Перша леді США, відома свого часу модель Меланія Трамп не на жарт налякала своїх шанувальників. Дружина американського лідера тривалий час не з'являлася на публіці і навіть не публікувала нові фото, обмежившись повідомленнями про засніжену резиденцію Білого дому або архівним знімком з чоловіком Дональдом Трампом.

Користувачі мережі припускали, що перша леді має проблеми зі здоров'ям, тому не приділяє час своєму блогу, адже дружина президента досить активна користувачка Інстаграму. Однак Меланія Трамп вирішила все ж заспокоїти шанувальників, показавши новий знімок з робочих буднів в Білому домі.

Перед камерою вона з'явилася вельми стильною: дружина президента позувала в приталених чорних брюках, такого ж кольору водолазці і білому пальто. Сонцезахисні окуляри і улюблені туфлі-човники завершили офісний look Меланії Трамп. Перша леді прокрокувала розкішним балконом резиденції, тримаючи в руках папку.

Як зізналася Меланія Трамп в публікації, вона наполегливо працює над благодійною програмою BeBest. Спільно зі своїми помічниками вона зайняла одну кімнату в Східному крилі Білого дому. До кінця 2019 перша леді планує представити програму з безпеки в Інтернеті, боротьби з зловживання опадів і підтримки добробуту дітей.

У жовтні Меланія Трамп здійснила перший тривалий міжнародний тур по країнах Африки. Там вона втілила одні з розробок програми BeBest. Зокрема, американська влада виділили гроші на лікування, освіту і творчий розвиток дітей в чотирьох країнах. Меланія Трамп побачила в дії благодійний проект і згодом відзвітувала про нього в Білому домі.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Our work in the East wing continues into 2019 with online safety, fighting opioid abuse & supporting the well-being of children everywhere! #BeBest

Допис, поширений First Lady Melania Trump (@flotus)