Плітки
Подобається

Меган Маркл, схоже, залишиться без кумів: Джордж і Амаль Клуні розлучаються?

26/01/2019     Автор: Яна Романська
Меган Маркл, схоже, залишиться без кумів: Джордж і Амаль Клуні розлучаються?

У разі розлучення їм доведеться поділити між собою не багато, не мало — 250 мільйонів доларів.

Міцний шлюб колись завидного голлівудського холостяка 57-річного Джорджа Клуні, який нещодавно потрапив в ДТП на Сардинії, і його дружини 40-річної Амаль Клуні (Аламуддін), судячи з усього дав тріщину. За версією західного таблоїду RadarOnline, подружжя знаходиться на межі розлучення.

Амаль і Джордж виховують двох дітей і на всіх офіційних виходах завжди разом. Хто б міг подумати, що в раю проблеми!

За інформацією видання, Амаль з півторарічними близнюками Олександром і Еллою втекла в їх новий будинок на Сардинії після імовірної сварки з зірковим чоловіком. Після цього Джордж почав буквально завалювати Амаль повідомленнями з проханням побачитися з дітьми.

На що Амаль нібито відповіла, що якщо він раптом прийде, він буде змушений залишитися в будиночку для гостей.

Представники пари усіляко спростовують цю інформацію, називаючи історію вигаданою. Якщо ж чутки  все ж підтвердяться, Амаль і Джорджу доведеться ділити 250 млн доларів. Сподіваємося, що це просто чергова "качка" жовтої преси — така ж красива пара!

Нагадаємо, Меган Маркл, яку нещодавно звинуватили в симуляції вагітності, і принц Гаррі раніше повідомили, що подружжя Клуні стануть хресними батьками їхнього малюка. Чи будуть Джордж і Амаль хрестити майбутнього члена королівської сім'ї, якщо розлучаться, поки не повідомляється.