Новини про зірок
Подобається

Анджеліну Джолі «зловили» на побаченні з новим обранцем: хто ж він?

26/01/2019     Автор: Ігор Нагорний
Анджеліну Джолі «зловили» на побаченні з новим обранцем: хто ж він?

Нарешті після розлучення з Бредом Піттом, Анджеліна Джолі, здається, закрутила новий роман.

 

Як повідомляють західні засоби масової інформації, Джолі нещодавно побувала на побаченні у столиці Великобританії, Лондоні, з прекрасним незнайомцем. Майже всі американські ЗМІ стверджують, що у голлівудської красуні новий роман з невідомим чоловіком, проте, за їх інформацією Джолі вже сходила на романтичне побачення з новим коханим.

 

Як повідомляється, то закохані повечеряли в ресторані, у якому пробили не більше півгодини, після чого вони поїхали з закладу по-черзі, щоб не привертати зайвої уваги. Також повідомляється, що Джолі познайомили з заможним чоловіком її друзі у Лондоні. Відомо, що чоловік є біржовим маклером і він довго намагався зацікавити акторку, тому можливо саме він і став її новим супутником у лондонському ресторані.

 

Варто зазначити, що навесні минулого року  представники Анджеліни Джолі повідомили, що акторка не зустрічається ні з ким, і не планує ніяких нових стосунків. Зараз вона зосереджена на своїх дітях, а новий чоловік тільки перешкодить їм зблизитися. Також за словами інсайдерів, Анджеліна Джолі дуже зосереджена на роботі.