Новини про зірок
Подобається

Яна Соломко здивувала шанувальників кардинальними змінами в зовнішності

25/01/2019     Автор: Яна Романська
Яна Соломко здивувала шанувальників кардинальними змінами в зовнішності

Мільйони жителів з різних країн і континентів згадують і показують своїм фоловерам в соціальних мережах, як вони виглядали 10 років тому.  Грандіозний челлендж # 10yearschallenge захопив весь світ.

Не пройшли повз такого флешмобу і українські зірки.

Так, наприклад, зміни в зовнішності екс-солістки групи групи «REAL О» і зірки шоу «Холостяк» Яни Соломко, дивують і захоплюють одночасно.

Яна Соломко — українська співачка, учасниця першого випуску української програми «Холостяк», турецького шоу «Голос».  Зворушлива, чуттєва, вразлива — напевно, за це Яну Соломко полюбили українські глядачі.

Виявилося, раніше Соломко була пухленької дівчиною.  А ці 10 років пішли майбутній зірці тільки на користь.  З роками вона ставала тільки гарніше.

Відзначається, що через рік після весілля в сім'ї Яни і Олега сталося диво — на світ з'явився їхній первісток, дочка Кіра.  Дівчинка народилася в Америці, в місті Майамі.  Яна Соломко не перестала стежити за своєю фігурою навіть після народження дочки Кіри.  Через три роки після появи на світ первістка, співачка знаходиться в хорошій формі і кожен день захоплює чоловіка своєю красою.