Новини про зірок
Подобається

Всі кошмари стали реальністю: Анджеліна Джолі розповіла про нові проблеми з дітьми

25/01/2019     Автор: Яна Романська
Всі кошмари стали реальністю: Анджеліна Джолі розповіла про нові проблеми з дітьми

У Анджеліни Джолі, якій вийшло остаточно врегулювати в грудні питання опіки над дітьми з Бредом Піттом, виникли нові проблеми, Стало відомо, що втілюється в життя її кошмар: актрису залишають двоє з шести її дітей.

Старший прийомний син актриси, 17-річний камбоджієць Меддокс, який завжди був дуже близький з матір'ю, висловив бажання обзавестися власним житлом і почати самостійне життя, хоча формально ще не є повнолітнім.  Меддокс вже придивляється собі квартиру в Лос-Анджелесі.  Джолі поки морально не готова випустити його з-під свого крила, але, схоже, зірковій мамі доведеться змиритися з рішенням сина і дати свою офіційну згоду.

«Енджі завжди балувала його, і він швидше за все наполягатиме на своєму, хоча її вбиває сама думка про те, що він поїде з дому», — говорить інсайдер.  Втім, через рік Меддокс планує вступати до коледжу, так що в будь-якому випадку Джолі доведеться з ним розпрощатися.  Причому, за деякими даними, Меддокс відправиться вчитися в Азію — можливо, в один із закладів Південної Кореї.  Це також не дуже радує прийомного батька Меддокса, так як Пітт розраховував помиритися з сином, а тепер відновити відносини буде вже практично неможливо.

Ще більшим ударом для Анджеліни стало рішення її біологічного первістка — 12-річної дочки Шайло.  Дівчинка (яка вважає себе хлопчиком і називає себе Джоном або Шакс) переїхала до свого батька Бреда і тепер живе в його лос-анджелеському особняку.  Шайло переживала через розлучення батьків і розлуку з батьком більше, ніж всі інші діти.  І з радістю скористалася тим, що Бред надали більше прав при спілкуванні з дітьми — зокрема, тепер вони можуть залишатися у нього ночувати.

«Енджі була в істериці і зі сльозами благала Шайло залишитися, але зупинити її не змогла», — розповідає інсайдер.  Дівчинка згодна повернутися до матері лише на умовах, що та протягне Бреду оливкову гілку миру і докладе більше зусиль для того, щоб він знову став частиною життя своїх дітей.

«Бред так радий отримати Шайло — навіть якщо це і не триватиме довго.  Він сумує за дітьми», — говорить джерело.  До слова, стало відомо, що Пітт зараз зустрічається з актрисою Шарліз Терон, з якої у Джолі давно склалися напружені відносини.  Голлівудські красуні змагаються один з одним.  Раніше вони часто пробувалися на одні й ті ж ролі.

Крім Меддокса і Шайло у акторів є також 15-річний син Пакс з В'єтнаму і 13-річна Захара з Ефіопії, а також їх рідні діти-двійнята — десятирічні Нокс і Вів'єн.