«Що ж це у неї з обличчям?»: Лідія Таран приголомшила шанувальників новими фото

25/01/2019     Автор: Яна Романська
«Що ж це у неї з обличчям?»: Лідія Таран приголомшила шанувальників новими фото

Лідія Таран — одна з найвідоміших і найулюбленіших телеведучих України. Ось уже не один рік вона працює на телеканалі "1+1" і останні декілька років незмінно веде випуски новин "ТСН".

Лідія жінка дуже красива і наділена неабияким шармом. Ця харизматична білявка завжди радує прихильників стильними образами і красивим мейкапом.

Проте нещодавно на сторінці телеведучої з'явились нові фото, які відверто розчарували шанувальників.

Таран опублікувала серію світлин у розкішній вечірній сукні, з модною зачіскою і макіяжем. Здавалось би все як завжди — стильно і елегантно.

Проте шанувальники звернули увагу на обличчя телеведучої, яке відверто виглядає постарівшим. З косметикою Лідія чи то не вгадала, чи просто переборщила.

"Кажуть, морози і снігопади в Україні лише ширитимуться ❄️ кажуть, безплатні шапки лише в Давосі 😉 кажуть у Венесуелі революція, і далі буде 😉 а ти тим часом стоїш такий і думаєш, як же так зробити селфі, щоб всі ці тяжкі думки зовсім не відображались на твоєму обличчі. І не дай Боже, не зіпсувати сукню, скоро ж церемонія «Оскара» 😜 ♥️ ", — підписала публікацію Лідія.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Кажуть, морози і снігопади в Україні лише ширитимуться❄️ кажуть, безплатні шапки лише в Давосі😉кажуть у Венесуелі революція, і далі буде😉 а ти тим часом стоїш такий і думаєш, як же так зробити селфі, щоб всі ці тяжкі думки зовсім не відображались на твоєму обличчі. І не дай Боже, не зіпсувати сукню, скоро ж церемонія «Оскара» 😜 ♥️ look @madeiradresses make up artist @salgaluna #лидиятаран #веснаприйде #blondie #crazybeauty #dressup

Публикация от Лідія Таран Lidiya Taran (@lidiyataran)

У коментарях телеведуча нарвалась на критику шанувальників, проте найбільш віддані фанати як і завжди подарували їй приємні слова.