Плітки
Подобається

Колишня Бреда Пітта таємно вийшла заміж і чекає на появу малюка

25/01/2019     Автор: Яна Романська
Колишня Бреда Пітта таємно вийшла заміж і чекає на появу малюка

43-річна Нері Оксман, якій в минулому році приписував роман з 55-річним Бредом Піттом, вийшла заміж за 52-річного фінансиста Білла Екмана.

Церемонія пройшла в Центральній синагозі в Нью-Йорку.

Крім того, з'явилася інформація про те, що Оксман знаходиться в щасливому очікуванні первістка — малюк з'явиться на світ вже цієї весни. Можливо, саме тому  Оксман і Екман і не стали затягувати з весільною церемонією.

Білл зізнався, що до знайомства з Нері багато про неї чув — протягом п'яти років його намагалися познайомити з нею спільні друзі. Коли ж момент зустрічі з Оксман нарешті відбувся, Екман в ту ж хвилину зрозумів, що вона стане його дружиною.

«Вона виявилася саме такою, якою її всі описували, — зізнався Білл. — Мені вистачило п'яти секунд, щоб зрозуміти, що вона ідеально мені підходить».

Нері теж сердечно відгукується про новоспеченого чоловіка. Вона переконана, що вони з Біллом абсолютно однаково дивляться на життя, і саме це їх і об'єднує.

«Ми обидва віримо в те, що робимо, і вважаємо свою роботу не професією, а покликанням. Ми віримо, що вдячність — це велике вміння. Ми старанно працюємо і любимо посміятися», — каже колишня пасія Пітта.

Зараз молодята насолоджуються медовим місяцем, облаштовують загальну квартиру на Манхеттені і з нетерпінням чекають появи малюка на світ.